Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spleen

En smärtsamt klartänkt Raskolnikov
I en kvävande liten stad
Vars storlek inte medger någon Sonja
Eller ens någon Räddning

Kartan är ritad gränsen är dragen
(och alla vita fläckar besökta)
Men innanför finns inte längre någon färg
Och Räddningen väntar utanför




Fri vers av NevskijProspekt
Läst 343 gånger
Publicerad 2008-03-19 20:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En stad utan Sonja...
Så trist!
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

NevskijProspekt
NevskijProspekt