Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppar av våren

bakom mina revben

dunkar basen

för fullt

 

 

mina ögonfransar

vibrerar

i takt med vinden,

som viskar

kärlek

i mina öron

 

 

nyutslagen

videung

tittar stillsamt på,

hur våra läppar

fuktar

varann

 

 

 

mina ögon

tåras, smälter

av värmen

du utstrålar 

 

 

 

jag älskar dig

mer än livet självt

Våren. 




Fri vers av Patrick K
Läst 676 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-19 21:31



Bookmark and Share


    ~maria~
åh vackert, hoppfullt
2008-03-20

    Pivvi
oerhört vacker, bokmärks på direkten!
Fantastiskt bra vårdikt, låter känslorna välla fram
2008-03-20

  prinscess VIP
vad vackert
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K