Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och du viskade \"Förlåt\" utan att mena det ...


... bara för att hämnas

Det känns som om
allt går trögare
nu när det regnar

Aldrig
att jag hade kunnat
förutse
hur det skulle kännas
när du
skulle vara någon annans

(Eller var du någonsin min?
Jag vet faktiskt inte)

Och nu är allt
tomt tomt tomt
som en
extra large milkshake
när man druckit upp den
Som ett badkar
när man dragit ut proppen
Som en bok
när man suddat ut allt som
någonsin stått i den

Och det regnar regnar regnar
på glasrutan utanför
och jag sittar här i bara linnet
trots att jag redan är förkyld
men kylan känns inte längre
Det känns som om inget spelar
någon roll
längre
Är det ditt fel
eller bara
mitt?




Fri vers av Limestoned
Läst 788 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-21 15:13



Bookmark and Share


    hejkatt
åh så bra!
2009-06-05

  DC
Någon/något måste väl ha fått fram den känslan i dig.
Ingenting spelar roll egentligen, men det är inget att vara ledsen över, bara bra ju då har man inget att oroa sig över :)

fint skrivet (:
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned