Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja. kära medborgare, den här skrev jag 1994, men den känns väldigt aktuell nu på något vis...


DET SKA KOMMA EN VÅR

dessa stilla decemberaftnar
som viskar löften om en vår
i den majestätiska skapelsen
syns Skaparens härliga spår
jag vandrar i vintern med vördnad
ser fram emot vila och vår
min frid får ej störas av stressen
jag flyr till Guds famn där jag går

det ska komma en vår
när jag lämnat allt bakom mig
när jag lämnat allt bakom mig
ska det komma en vår
det finns en ny tid runt hörnet
nya gränser att spränga
jag går från klarhet till klarhet
och det ska komma en vår
det ska ljusna på nytt
jag har det bästa framför mig
och fastän tidsandan stör mig
så ska det ljusna på nytt
vi ska kämpa oss fram
vi tar en dag i taget
i det dagliga slaget
det ska komma en vår!

LARZ GUSTAFSSON




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-21 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP