Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku; om nysnön



midvintervindar
vita drivor av ny snö
barkvistad tibast




Bunden vers (Haiku) av Ronny Berk
Läst 424 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-03-25 18:14



Bookmark and Share


  Marita Persson
Mmmmmm!!! TIBAST!.. suck..
2008-04-02

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Visst är det vackert :-)
2008-03-28

    Lillemor
Varm \"kyla\" i
fin snöbild
2008-03-28

  KristinaE
.. ljuva ord om mellantid av vinterns sena snö och vårens tidiga spirande grönska..
2008-03-25

    Maria Malm
Vinter och vår förenade i samma haiku.
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk