Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... lera lekes med eller används som mask - "knådas varsamt den som sparsamt ska våga vara kvar-syndrom" ger bakutkickar :) ...  (MedMeralera att leka med)


Sub-/ObjektioneraMeraHaiku

 

 

*

Åsikter skilda

gör strid bland svaga subjekt

Objektivitetsproblem




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 309 gånger
Publicerad 2008-03-23 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri