Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..syn känsel smak annan gång, men gamlast är räven ..  ;)


Läsa

 

*

jag kan vara 15

kan vara 50

kan vara

ej

 

född

att bara vara

som mig

 

ålder egalt

värderas fatalt

kopiöst nasalt

om sinnesvärdens viktighet

ska vara styrande

 

luktsinnet först

smak hörsel 

jo då

jag lever

 

Oår

 

med röst

i näsa

strupe

och själ läsa

ur minnets

Vrår

 

det svåra jag inte

förstår

tar sinne sex

spår ny

 

Vår 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-23 21:55



Bookmark and Share


  noname_realmind
Häftig resa! :))
Gott ordat.

**applåd**
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri