Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som också en bok hette, som jag fick en gång i tiden...


LJUS I MÖRKRET

rumlarna raglar och frågorna haglar
mot mig i nattens hetta
hungriga själar som jagar och jagar
utan att bli mätta
av nåd får jag stå där och peka på Honom
som är svaret på din längtan
nu är det himmelska krafter i omlopp
nu finns det hopp för de sänkta
synden är vidrig, men nåden är större
budskapet kan chockera
trasiga trälar med maltfyllda magar
lyssnar, registrerar
Guds närvaro sprider sin frid över city
Han vill locka dig att leva
livet från ovan
ett liv fyllt av mening
i riket som inte kan bäva
ute på torget
där livet pulserar
vet jag att jag hör hemma
glömma sig själv är att finna sig själv
så blir det om Gud får bestämma
ett budskap är pundet
jag fått att förvalta
det budskapet vill jag predika
tron utan handling är död
säger Skriften
så bekvämligheten får vika

LARZ GUSTAFSSON 930612




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 336 gånger
Publicerad 2008-03-27 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP