Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2132126.ab Så söt...och så farlig!


INGELA JANSSON

ingela jansson
vad har du gjort?
nu är det bäst att
du smiter fort
ett farligt spel
med märkta kort
ingela jansson
vad har du gjort?
smart liten skönhet
på hemlig ort
samvetet ditt är
fyllt utav lort
snart far du genom
fängelsets port
ingela jansson
vad har du gjort?


LARZ GUSTAFSSON 080327




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 948 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-27 17:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hoppsan...
Nej, kollar du länken i ingressen så ser du att det handlar om Sveriges nya svindlerska nr 1.
En riktig liten luring.
2008-03-27

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Jag har faktiskt en kompis som heter Ingela Jansson, så jag hajade till när jag läste rubriken, men jag förstår att det inte handlar om henne...
2008-03-27

  ospray
ha ha ja brott lönar sig
aldrig

fyndigt
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP