Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla små stunder

alla
små stunder
när du kom till mig
i pojkens gestalt

håll om mig
kom till mig och
sov med mig
berätta om draken och riddaren

och Amadeus skrattade

alla stunder
när du var hos mig
i mannens gestalt

ta mig till dig
älska mig
lindra mina plågor
fördriv demonerna

och det blev så ljust

alla
små stunder
när tiden inte längre fanns
himlen var gryningsgrå

jag har beställt den åt dig
sa du

och vi åkte söderut
och det var vinter
pilträden var kala
och åkrarna låg svarta

men
innanför mina
ögonlock
blommar alltid körsbärsträdet
och äppelträdet bär frukt
känn
doften av
honung och mynta
humlan surrar

och vi skrattar

alla
små stunder
kom
sov hos mig

innanför
mina ögonlock
finns alla stunder
finns alla skatter

finns smaken
av dig




Fri vers av Aisha VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-28 00:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbaaaaaaaaaaaaaaaart, besiar ziba´jag sitter här o läser o njuter, tack för dina vackra alster!
2008-03-28

  Hannadraken
den här texten har ett underbart flyt i sig. och den berättas med ömhet, lite humor och ett stänk av vemod. Det är ett lyckat recept.
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP