Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..hjärtat förstår. förstår varför... att Värden är viktigare än ytlig KrigarMakt. Värden på djupet. "Down To Basic; Beyond The Behold But Never Be Cold."


Makt i ord

hade jag bara vetat

 

vetat syftet

gjort annat
naturligtvis

 

(frågade.. inga svar)

 

syftet med ord
ej visade

missförståndsfälla

diffus kommikation
attack flykt eller rädsla

makthunger

(sökande utan mål)

 

behovsstillande


krigarens själ
omogen

 

Efterlyser gammaldags
Heder


stå för sitt ord
i även syftet

våga visa varför
trots farligt

Bli naken


strategens makt
smitarens makt
hycklarens makt
hungriges makt

den räddes makt

sökarens makt?


Makt
endast känsla av ökad
Energi

Makt
tros vara egen styrka
skuld kan lämpas över

Skuld behöver inte tas emot


Makten faller
Energi är Förändring

Hade jag bara vetat
syftet

Maktens Illusion
Hjärtat Inväntar Tryggt

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 210 gånger
Publicerad 2008-03-29 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri