Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

limericks; om älskogen...


en längtansfull kvinna från Kville
en älskare hade; som ville
vila en stund
i famn på john blund
"men nej; då sticker jag hem till min kille "




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 514 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-03-29 13:37



Bookmark and Share


    lory
haahh du kan det här ..fint
2012-01-06

  Nina Nightwish VIP
hehehehe, hon ville ju ha lite action, rolig:)
2010-04-14

  Gunilla VIP
Ur rytm....
snopet svek!
Dina limerickar är underbara!
2008-05-06

  Mats Henricson
hahaha, kul den, slaknar man så saknas man............
2008-04-11

    Bodil Sandberg
Hahahahaaa..sicken tyyp å sova med en älskogsvåt kvinna i famnen!!!!!underbart limerickat min vän!!!
2008-04-10

    Noomi
hihi.. helt rätt..
2008-03-29

  Yvonne Vigstrand
Hahaha...den var kul! En älskare ska väl inte sova *ler*
Kram Yvonne
2008-03-29

  © anakreon VIP
Kioskvältaren \"De bästa limerickarna från poeter.se kommer allt närmare!
Carl-Erik
2008-03-29

    Maria Malm
Buskkul!!
2008-03-29

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hihi
2008-03-29

  anits VIP
den var humoristisk
2008-03-29

  Carola Zettergren
Hihi buskul!!!
2008-03-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja, en älskare, behöver
väl också få sova, vill
jag lova, men tur hon
hade, med en man där
hemma, som henne
tycligen också, så, gladde...
2008-03-29

  -Ulla Tilemo- VIP
Ha ha, tack för ett gott skratt!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk