Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

limericks; om tiden...


en kärlekskrank kille från Liden
han frågade blygt; under striden
det blir ju så varmt uti sängen
så vill jag ta dej på ängen
nu när vi fått; sommartiden




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 692 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-04-11 08:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag limmar på texter som denna
bra hellre än att sniffa henna
hellre går jag bland kvitter i skogen
än att tillbringa kvälln på krogen
eller efter kärt sex renna*

*nödrim
2008-06-27

    ej medlem längre
Skulle ha passat utmärkt till den satirteckning som finns (kommer ej ihåg vem som gjort den) där ett yngre älskande par på en äng åses av två gamla tanter som frågar något typ \"Vad gör di?\"
;-)
2008-06-06

    Erika H
vild i det fria
inget skönare än en vilosam svag vind om rumpan

störtskön... gillas!
2008-05-18

    ej medlem längre
Dina limericks är bara störtsköna. De skänker glädje och fniss i varenda Miss!
2008-05-15

    Bodil Sandberg
Så underbart fin!!!!!den ska jag spara!!!!
2008-04-18

    Stormöga
denhär räddade min dag igår! men då hade jag tyvär inte tid att vare sig bokmärka komentera eller aplådera...så det gör jag idag istället! fantastiskt söt limerick...i den mån nu en limerik kan vara söt!
2008-04-14

  Rosen VIP
Den här värmer inför sommaren...
Tjusigt skrivet!
2008-04-14

  Michaela Dutius
En leende blommande text som doftar sommar och kärlek.
Applåd!
2008-04-11

    ej medlem längre
Pass på innan myrorna vaknar...haha
Härlig!
2008-04-11

  Måna N. Berger
Rolig! Men det är blött och kallt på ängen än.. :)
2008-04-11

  isabel louise
humor och sommar...precis som en härlig limerick ska vara :)
2008-04-11

  Mats Henricson
Humor och kärlek i en bra mix .....
2008-04-11

  Eva Enjebo/Drugge VIP
:-)
2008-04-11

  glittertindra
ljuva dofter på en sommaräng, värme som sprider sig, en finurlig liten limerick detta för sommartider är förunderliga
2008-04-11

  -Ulla Tilemo- VIP
Tack för att du gav mig ett leende idag. Från öra till öra.....
2008-04-11

    Maria Malm
En limerick som lämnar ett leende hos mig.
2008-04-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gratulerar!
Denna limerick
in i hjärtat gick!
Vilket gott skick!
Gratulerar!
**************
2008-04-11

  Gunilla VIP
Frisk luft!
Blomsterdoft!
Kan det ljuvligare bli....
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk