Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Typiskt..typ

 

Där satt jag en afton i soffan

och kände mig fruktansvärt depp

zappade slött framför tvn

och sög på min hängande läpp

när plötsligt mobilen summa

sumsumellisummelisum

precis som om brunstiga bin

korsade genom mitt rum

yepiiiiiiii det var ju duuu

sa:tänk vad kvällen är fin

kom hit ja skynda dig nu

så bjuder jag husets vin

 

och livsandarna under hjärtat

vaknade upp och skrek HEPP

allt blev så levandes livligt

och klara stod alla begrepp

tamdamdelidamdelidam

slet till mig gitarren och stack

hem till din lya på Söder

där du mötte upp mig i frack

sa älskling och gav mig en kyss

kramade om mig så ömt

men jesses..så vakna jag nyss

och fan..jag har bara drömt

 

Bs-08




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 450 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-03-30 17:11



Bookmark and Share


  desperado
Äsch då, bara en dröm, borde misstänkt det när han bar frack! Härlig dikt med underbara ljudhärminingar lite Bellman-doft här.
2008-04-03

  Yvonne
Ack så ljuva drömmar kan vara. Fantastiskt bra poesi.
2008-04-01

  Thommy
Härligt skrivet som alltid på ditt eget lilla vis.
2008-03-31

    © Birgitta Wäppling VIP
En text som vittnar om härlig skrivglädje och lockar fram leendet när man läser. Stor applåd!
2008-03-30

  Markattan
Livsbejakande härligt fram till det abrupta uppvaknandet. Typiskt var ordet, ibland vill man bara inte vakna.
2008-03-30

  aol
i alla fall vilken härlig dröm va tänk att bli underhållen av bodil
vilken dröm en härlig dikt med sådan glädje uti
2008-03-30

  Carola Zettergren
Hihi drömma kan man ju..men
inte poeta så här bra sedan som du!!!!:):):)
2008-03-30

  Last Word Spoken
Å, sicken häftig dröm! Och dikten kanon fin! DU är grym!
2008-03-30

  Ola Rydberg
Shit ja vilken kalldusch att vakna
2008-03-30

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Aj aj aj då.
Tur du har humor :-)
2008-03-30

    Maria Malm
En dröm är inte så bara, vad vore livet utan dem..
2008-03-30

  Ilona _L
Tyypiskt , att det bara var en dröm!
Gillar din humoristiska ton!
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg