Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOCKERANARKI

du vill vara fri
i din sockeranarki
men eftersmaken
vill du alltid slippa
läsk kan aldrig bli
sunt och verkligt eau de vie
marzipan kan aldrig bli
en urtidsklippa

skarpa synintryck
trettio silverpengar styck
det är dyrt att vara
lekkamrat med döden
tiden rinner ut
snart är nådatiden slut
och nu gäller valet
nåden eller nöden

pund kan grävas ned
hos en del är det en sed
din talent kan alltid missbrukas
och slösas
du vill helst förbli
i sin sockeranarki
där du binder allt det där
som skulle lösas

LARZ GUSTAFSSON 080331




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-03-31 09:39



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Suveränt diktat helt enkelt
2008-04-02

  Betlehemsstjärnan VIP
Socker kan vara förödande..men inte denna skrivelse..Kanon!!/B
2008-04-02

  Carola Zettergren
Mycket snyggt poetat!!!
2008-04-02

  vetlandaslyna
you shot me.
gillar tempot.
2008-03-31

  Inkarasilas
Hehe fan känner mig träffad, nerskjuten och överkörd, hehe Sockeranarki, yeah yeah, lite Punk såhär en Måndag, oho nice vettu!!
2008-03-31

  Larz Gustafsson VIP
Jag fick diabetes.
Kroppslig och andlig.
Tack för din kommentar!
2008-03-31

  madigan
Oftast väljer vi ju det sötaste trots att det smakar beskt :)
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP