Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spårlös

vit dvala
undflyende
genombruten
som en spetsgardin

flygande över sanden
helt nära
virvlande
smygande

flickan med
vargansiktet
har visat sig för mig igen

jag förnam hennes spår i sanden
under en kort sekund

nu
har vinden åter
sopat igen alla
spår




Fri vers av Aisha VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-31 12:04



Bookmark and Share


  Aida*
Smygande sakta som man brukar skriva.
Du bemästrar språket så väl och det ska du ha en eloge för.
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP