Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem kan väl tro utan fåror? Vem kan segla i någons medvind?


Illustrerat







Vilken bild
du ser ju int ut å va en dag äldre
än sjutton...

åh den tiden kommer jämt tillbaka,
ja inte för de som redan fyllt
denna suggestiva siffra o ålder,

men väl när nya barn är på väg upp för
ålderstrappans lättjefulla steg,
när benen bär
men sinnet för en del är så tyngt och förvirrat,
var är jag,
vem är jag och
vart är jag egentligen på väg?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-01 11:45



Bookmark and Share


  katt.inc
...jag undrar...vänta nu...få se...det var väl åt vänster...nu så...snart...äh...
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP