Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett uttryck Katt etc. gett mig, tack...med glimten i ögat :-)


Ur gängorna

felskruvad
rostig och nött

bakvänt insatt
gammal och trött

uppenbart gängad fel
gnisslig risten i var
del

ur gängorna
tydligt klart

allt är annat än
underbart!

08.04.02

 

 

08.04.02

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 820 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-02 07:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härliga metaforer med glimten i ögat!:)
Riktigt snyggt!
2008-04-19

  devilsangel
Positiv trots allt! Härligt att höra! Livet har sin gilla gång, inte mycket att göra åt..bra skrivet!
2008-04-06

  aftermath
farsan brukar använda det ordet Lena
men \"gängsabb\" som man säger när gängorna gått sönder,
det går utmärkt att gänga om
det blir en stärre buld eller mutter då
men som nytt!
2008-04-02

  Maria Zena Viklund
ändå med glimten i ögat, fint rimmat!
2008-04-02

  Ulf Lagerholm
tragimuntert är ett ord du får av mej
trimmat å rimmat va det ju också
2008-04-02

    Maria Malm
Åh, detta blev ju både snyggt och humoristiskt om att vara lite \"off\".
2008-04-02

  Lena Renman
Hahha ja lite humor hjälper mer än det...

Lena
2008-04-02

  katt.inc
Med glimten i ögat diktar du om eländet. Ordlek på hög nivå, ett Lenasignum. Snygg titel. Greta hälsar.
2008-04-02

  stella
Haha...det säga att cocacola fräter bort allt sånt där, men de vete fan om du ska pröva...Risken finns att du helt vittrar bort! ;)
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman