Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirert av en annan poet


Inget som glädje känslan gav







Att trampa på sig själv
är förstås int bättre
än att trampa på andra,

de som trampar på andra
är ofta sådana som
trampar på sig själva,

låter andra trampa på sig och
fylls av hämndbegär,
att få slå tillbaka...

men hämnd leder
förstås bara ned i en för tidig grav
då så litet hämndkänslorna gav




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-02 10:49



Bookmark and Share


  aftermath
kloka ord
mer kan jag inte säga för det är just det de är!
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP