Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av en annan poet inspirert


Fundringar








Du köper prylarna.

Inte för att bli trygg eller lycklig.


Du köper dem för att trösta dig.




De tillverkar grejorna.

Inte för att någon efterfrågar dem.


För att tjäna pengar.




Så de har råd att handla.

Inte för att bli lyckliga eller trygga.


För att inbilla sig att lyx kan trösta dem,
få dem att kunna trösta dem och få dem
att glömma stundens allvar.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-02 12:08



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket bra beskrivet!!!!
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP