Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskad text i repris


Så du tror att du vet vem du är?







om du tror dig vara någon

blir du säkert sedd av


att se på någon och le

så där hemlighetsfullt


som två enkla själar

i oväntat möte




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-02 15:12



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Bara så himla
härligt behagligt!!!
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP