Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksfull hyllning till Herren Jesus Kristus, som bevarat och stått ut med mig under alla dessa år! Han har lärt mig att inte lita på mig själv. Det är en ynnest att få lära sig den läxan. Detta skrevs sommaren 1991.


TILL MIN DOTTER

du är lycklig som får växa upp
i händelsernas centrum
men kom ihåg att inte ta nånting för givet
livet är så mycket mer än tomma skal
och dödens väntrum
och det liv du fått har kostat Jesus livet
vilken nåd Gud har bevisat dig
som fått en sådan gåva
att få följa Jesus i så unga år
kom i håg vad pappa sagt
att man ska hålla vad man lovat
och att människan får skörda vad hon sår
du ska inte göra om de misstag
som du sett mig göra
vi får kämpa hårt så länge vi är här
det finns starka krafter som vill dra oss bort
som vill förföra
därför är det svårt att leva som man lär
du, förlåt mig att jag varit
ett sånt dåligt föredöme
du förtjänar ju en bättre far än jag
kanske är jag inte riktigt
allt det där du trott och drömde
men jag är som alla andra - mycket svag

LARZ GUSTAFSSON, sommaren 1991




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-02 20:05



Bookmark and Share


  friheten
Vackert!
2008-04-21

  Elaine.S VIP
Det kommer en dag när man kan se på sina föräldrar som just människor med alla dess brister. Men när det sker beror mycket på vad livet erbjuder barnet......din dotter har en pappa med stor självkännedom och det är inte värt lite.......
2008-04-02

  Dessie 35
Önskar att min far hade skrivit det till mig
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP