Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag blir påkörd av en polisbil och hamnar under bilen och upptäcks sakna hjälm så förstår jag att det är mitt fel att jag blivit påkörd av just en polisbil eftersom de flesta som de kör på inte brukar vara hjälmlösa, bara hjälplösa.


Bollen är rund, i Örebro








Om du skulle upptäcka mig
på en fotbollsmatch i framtiden
vill jag ha fängelse i minst sex år




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-02 18:14



Bookmark and Share


  katt.inc
Tack för skratt denna disiga afton.
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP