Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon blir aldrig gift och det är ditt fel

Det här är en historia som handlar om hennes icke pojkvän.
Och hon berättar för mig att hon skulle bli en fin brud.
Hon som alltid flyr om någon smeker henne längs ryggen.
Hon som hellre visar sin u-ringning än sin själ.
Nu talar hon om gräddfärgade rosor.
Om en slitz som ska vara stilfull.
Om blommor i håret.

Jag älskar henne.
Och jag älskar honom som jag aldrig träffat.
För att han sätter livet i hennes trötta blick.
Han som ska vara klädd i grått.
Han som sårat henne så.
Hon hade aldrig släppt in honom annars.
Nu är han där. Alltid.

Hon minns hur de åkte i hans bil och tittade på hus vid havet.
Hur de lyssnade på musik i bilen en tidig morgon.
Hur hon öppnade upp.
Och hur han kom sent till jobbet.

Nu talar hon om att hon ska ha håret utsläppt.
Det kommer att vara längre då.
Och jag vet att han älskar henne.
Jag bara vet.
Men hon tvivlar så.




Fri vers av Tina-sol VIP
Läst 1068 gånger och applåderad av 26 personer
Utvald text
Publicerad 2008-04-02 21:34



Bookmark and Share


  Hogstedt
Målande och gripande text som flyter fint.

Väldigt väldigt bra helt enkelt =)
2014-04-21

  Bozica C
Satan i gatan vad bra den var. Målande, allting, you go!
2012-02-14

    Ivy-Jean
Jag börjar gråta! vacker!
2008-09-04

  Effell
Levande beskrivning av en relation som nog alltför många känner igen sig i.
2008-04-03

  Hildegun Relefors
Så underbart, som en kärleksnovell med finsmak!
2008-04-02

  Hildegun Relefors
Så underbart, som en kärleksnovell med finsmak!
2008-04-02

    Glittra G
Jag vet inte vad jag ska säga ... så vackert, jag började gråta. Du är bäst vännen, det är du verkligen.
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol VIP