Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Petra G, jag känner inte petra g, har just upptäckt att hon finns genom att återigen klicka på sök, medlemmar, petra


Sången om barnet inom oss (eller om lyssnandets estetik)







Kritik på en text

hög igenkänningsfaktor,
fast varför skall jag lyssna på sånt här,
världen är full av tappade sugar,
full av tappade lustar,
full av inskrämda själar i sina hörn,

sådan är människan,
varför skall väl jag lyssna på det,
jag är ju själv en av dem,
en som vill låna ditt öra,
en som vill låta dig låna mitt öra,

varför skulle du lyssna på mig,
varför skulle du tro på mig,
texten är kanske bara en text,

men bakom varje text står
det en människa och bakom varje människa
står barnet inom en,
alla de där barnen inom oss




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-03 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP