Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköna kurvor

Vägar som böljande  

följer landskapsbilden  

liksom kvinnliga kurvor  

ja tänk vilken fröjd för ögat  

med dessa följsamma kurvor




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 382 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-04-04 07:17



Bookmark and Share


    Lindizz
skön läsning, applåd.
2008-04-04

  Laijza
fin hyllning, men för många \"kurvor-ord\" i texten.
2008-04-04

  aol
en härlig tilltalande sann dikt gillas verkligen
2008-04-04

  Marreb
:-) Mysig dikt.
2008-04-04

  Lyckohäxan Enediel
Fröjd för ögat ger solsken åt själen :)
2008-04-04

    sunnanvind
Skön dikt oxå;)
2008-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen.
Har aldrig gillat Paris Hilton-stuket.
Eller motorvägar.
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi