Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anonym illustration till den första upplagan av markis de Sades "Justine och Juliette"


Tanken om en, bland alla andra

 

offer räknar ner
onaturlig övertid

övermodets rus
letar skönhet

genom samvete
kopplar älsklighet

sorgliga fröjder
över formbart ansikte

vill låtsas andas
varma andetag

och räkna nackveck
på sällhetens öppna landskap

 




Fri vers av Laijza
Läst 393 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-04 08:37



Bookmark and Share


  isidore
demon kastar orden på rätt ställen. det är inte dit fel! asbra
2008-08-07

  Hannadraken
gillar din stil och ditt flöde. Jag sparar in dig som vän. Hoppas du inte misstycker!
2008-04-06

  Michaela Dutius
Andlöst läser jag-suveränt
2008-04-05

    Melona
du är grym ju!

tackar!
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang