Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livslånga andetag förstör min dygnsrytm

jag försöker att inte glömma
hur dina ögonfransar snuddar vid mitt hjärta
varje gång du blinkar
fryser hela världen till


och jag blir aldrig den jag en gång var
precis som du aldrig lär dig älska mig som då
igår kommer aldrig tillbaks
hur mycket vi än vill


jag smyger på tå
uppför trappan
håller andan


benigt vacker är du
där du ligger i sängen
med täcket i fotänden
jag kryper ner bredvid
ångrar att jag någonsin gick




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 450 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-04 15:46



Bookmark and Share


  HerrGlad
Jättefint.
Jag avgudar alla dina dikter.
Brabrabra (:
2008-06-22

    Oprofessionell
känns lite som mig själv i denna text, vilket är braigt tycker jag. jag skulle dock ta bort \'\'jag dansar vals\'\' stycket då det känns som om du kanske banar iväg lite för mycket och gör det lite osammanhängande? men ja det är nog en smaksak. annars kanske man kan få med lite av känslan i det hela genom att bearbeta om stycket.

men ja jag gillar denna och sista stycket är hur sjukt bra som helst
2008-04-28

    Melona
finstämda rader som jag tycker om att läsa
du
och varma bilder målar du skickligt upp!
2008-04-04

    Maria Malm
Behaglig närhet i texten..tycker speciellt första strofen är fin.
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand