Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dofterna av en kär van








Ofta nog


när min vän byter lakan

känner hon



en viss saknad över



att än en gång gå miste om dofterna

av sin vän


som var på besök och som



inte skall få

de nya sängkläderna


att dofta kärlek på länge än




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-04 22:50



Bookmark and Share


  Lena Renman
Du satte ord på något viktigt här. Hur viktiga doter är..
lena
2008-04-05

  astranova
Egentligen väldigt enkel, men ändå väldigt vacker om det lilla stora. Bra gjort.
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP