Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en poet inspirerade, jag läste en text av och här är kommentaren som en egen text


Vågade ord, en smula tumultartade







Om du blott vågar vara fallet

kan jag vara vattnet under

vilken tar emot dig med våt famn



kan du simma, så mycket bättre

annars får du iallafall nöjet

att trampa vatten i det element

som är jag, låta dig väl omslutas




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-04 22:57



Bookmark and Share


    Suz
Riktigt najs:-D
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP