Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om banktjänstemannen, det är bara att banka på hos den tjänstemannen, som kanske i undantagsfall kan tänkas vara en kvinna, en billigare modell som dessutom är något mer offentlig, är de spontana kuddkrig vilka bli alltmer populära


Rapport från en tröstlös (bank-)tjänsteman









I england tror jag det är,

har man slagit mynt av folks behov

av att få utlopp för sina känslor

genom att krossa exempelvis porslin,

det finns särskilda rum att gå

in i på en firma och göra sig av med

pengar och känslor genom att banka

skiten ur ställföreträdande föremål,

det är visst ett populärt ställe att vända

sig till med sina besvikelser på ens

egna förväntningar på livet o människor




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-05 01:22



Bookmark and Share


  aftermath
allt för en god sak säger jag
funkar porslinskrossningen..
så låt dem köra i vind
men visst, märkligt..
2008-04-05

  Lena Renman
*L* Låter rätt kul ju!
Lena
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP