Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puls

 

det är något speciellt med dig idag
det känns när jag tar på dig
som om utrymmet mellan din rygg och mina nakna bröst
inte existerar
som om min kropp smälter in i din

det är något speciellt med din hud idag
när jag smeker dig bränner du mina
fingertoppar
som om du närsomhelst skulle flamma upp
när jag berör
som om känslan av mig är tillbaka

 

 




Fri vers av Laijza
Läst 493 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-06 14:55



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Den här dikten har något särskilt; känslan byggs upp mycket stark och förtätar stämningen.

Den här dikten måste helt enkelt vara med i din diktsamling, den också!
:)
2008-06-29

  Michaela Dutius
Mycket vacker om intensiv förening i en lågmäld ton
2008-04-08

  Per Teofilusson
välskrivet, skitbra! Skänker mig hopp i natten.
2008-04-07

    Oprofessionell
det är något speciellt över denna, som liksom får mig att fastna. känns lite sådär fräsch och lite kaxig på något vis

sjukt snyggt skrivet
2008-04-06

  Sanningsägaren VIP
Grymt snyggt!
Tokgillar
2008-04-06

  aftermath
full pott
vackert som attans
5 av 5
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang