Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland skulle det där behöva gälla plånboken eller banksaldot också, göra av med en hundratusen per dag och så nästa dag när en vaknar igen så är där lika mycket på saldot som dagen innan det stora sjöslaget då kapten tappar huvudet


Apropå att ankor skulle bryta nacken om de dök ner i ett mindre hav av guldpengar...





Ankor är sega,
har jag hört,
dessutom tämligen väl

tecknade... å då
ingår säkert en
vältecknad drulleförsäkring... en

del ar gjorda
som dockor och
då går det

att byta ut
huvudet, en ovärderlig
tillgång som en

annan nog skulle
behöva ibland, litet
som kopparormen och

även andra ödlor
som kan tappa
en kroppsdel, offra

den för att
bli rov för
angriparen, sedan växer

kroppsdelen ut igen,
tänk om en
tappar huvudet då

och då när
en blir kär
eller köpsugen och

så växer det
ut ett nytt
huvud per automatik

efter någon tid,
det vore ju
toppen vad, alltså




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-06 11:23



Bookmark and Share


  madigan
Här finns ca 15 ankor i regnbågsfärger...de dyker helst i badkaret fyllt av vatten :) utan automatik!
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP