Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lätt inspirerad av dofterna från köket som lovar färsk lax i ugnsfolie, med lök, kryddor och kokt potatis... desserten blir förstås högt lovordade -vaniljglass med konserverade päron och frysta hallon till- kom och kyss mig, grand hotel


Stora feta tidningsrubriker säljer lösnummer som aldrig förr








Den nya innedansen stepp n roll
hotar att invadera dansgolven,
tappra försök görs för att
återinföra bluegrass som dansmusik
för att något sätta käppar i hjulen och
värmländska hjärtan i brand,

frågan är väl vad utgången blir,
exit i brandtrappan
eller jumping ut genom stängda fönster
från takterassen i envåningsetaget




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-06 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP