Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tom boreland inspirerade till denna kritiska text, du är värd att utses till redaktionens val, denna stinna gigant som seglar världshavens sju kusiner


En smula svavelhaltig poesi triggar som inget annat igång maskineriet









härligt mustig text

för en uppfinnare krävs

litet rått skuren verklighet då och då

för att fylla på förråden av inspiration




samt trimma hjärnan

till en verkligt effektiv maskin

sprutandes adrenalin och idéer

en verklig kick till läsning denna poesi




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-07 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP