Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det jäkliga med tv som har reklam mellan programmen och inuti dem för att få oss att hämta mera fika eller utnyttja dem som kisspauser, skiter gör konsumenten ändå bara i de filmerna, själv gör jag tvärtom... irriteras av program reklamen är inbakad i


Nyckel på köpet?








Jag tycker om reklamfilmer
det finns dock två sorters filmer
i den genren
de som vet att sälja produkten
och de som inte vet

den första kategorien
är utformad på det viset att den
har produkten i fokus
oavsett vad filmen i övrigt pysslar med

den andra kategorien
är så upptagen med att roa konsumenten
eller att försätta personen
i en härlig avslappad stämning
med underbar musik
en bara vill höra igen och igen
men där själva budskapet går forlorat
om och om och om igen

jag gillar båda kategorierna
den första kategorien säljer ofta
produkter jag kan tänka mig att köpa
men inte har råd till i nuet

den andra kategorien
spelar liten roll vad den säljer
eftersom jag ändå aldrig uppfattar
vare sig budskapet eller avsändaren




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-07 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP