Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En devis är alltid en devis, om än den visar upp en slags sanning, inte alltid leder i bevis


Något litet om våra olikheters evangelium









Om du och jag blott vore

mer lika varandra


skulle vi ut och köpa massor av bärs



för att sedan kunna kräkas upp

vänskapen utan att skämmas,


jag var full och visste vad jag gjorde...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-07 15:37



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Om du och jag vore
skulle jag vara full
utan bärs.
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP