Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Papillon inspirerade med sin text agadebarnagade eller något i den stilen, emedan jag inte minns riktigt tröstar jag mig med Beatleslåten... I feel fine en närmast otroligt inspirativ* låt... *nyord


Kritik på en text XXII








Int alla barn
agar andra
men förstås ibland
sig själva istället
det har du rätt i...

fast alla sorter finns där
det har du rätt i...

själv är jag godtrogen nog
att umgås i eget sällskap
aldrig har jag höjt handen
som till slag mot en vän
det har du rätt i...

bara plågat mig själv
med minnen av gårdagar
det har du rätt i...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-07 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP