Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar på Engla


Du lilla flicka för dig vi ber

Du lilla flicka
för dig vi ber
att du din familj
snart återser

Det värsta vill vi inte tro
Tappa inte hoppet
Låt oss få ett slut
på händelseförloppet.





Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-08 15:39



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Ja att be är kraftfullt!
2008-04-12

    Cajsa
Jag hoppas att hon snart hittas, välbehållen
2008-04-08

    Bodil Sandberg
Ja det där är så hemskt och tragiskt så det är inte sant..lilla Engla..vad råkade hon ut för..så ber jag med dig att hon får komma hem igen
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson