Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag klipper dig till osynlighet



Det blir så fin konfetti
Små, små bitar av vitt papper
som seglar över golvplankorna
Jag klipper tårar och varma nätter
Jag klipper saknad och förtvivlan

Jag ska låta det regna
ner över dig
Älskling
Jag ska låta det regna
över er

Den salta smaken mot läpparna
är bara en befrielse
För där strimlades
det sista kuvertet
och du slutade vara
vi

Du blev ni




Fri vers av HQ
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-08 19:22



Bookmark and Share


  Chica
asbra dikt, klippa sönder, från \"vi\" till \"ni\".
Det kan behövas då och då.
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ