Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sen ryu, närmast, bedömer jag nu i realtid


Ofta gör jag sällan, ibland brukar jag (High Q)








Jämte dig är just
jag mig själv närmast, men skall
ändå ofta jämt...




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-08 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP