Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mark Twain, som bland annat skrev böckerna om Tom Sawyer och Huckleberry Finn, gjorde det under pseudonymen Mark Twain... hette egentligen Samuel Clemens och påstås ha sagt att ryktet om hans död var överdrivet...


Om författaren som sägs ha levt två gånger







Samuel Clemens
skrev om barn
under pseudonym

Mark Twain
markerar visst djup
också i hans författarskap




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-08 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP