Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Boj Kotte N. hälsar att vädret är bättre i gårdagsns Sverige, uppfinn en tidmaskin och åk dit...


Ibland är det förbjudet att vara kriminell...









...ibland är det kriminellt
att ha ett samvete,

om jag känner att jag har ett samvete
oavsett det är emot lagen eller inte

kan jag tänkas vilja protestera mot det,
i kina kan man bli skjuten för mindre




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-08 20:04



Bookmark and Share


  booster82
Bra
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP