Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du berör mig. Inte längre



Du känns lika nödvändig
som en avskuren pulsåder
just nu
Lika levande som
Spindelmannen
och jag vill gärna ha det så

Snälla
Lägg inte dina händer om mina
Jag spyr av dina ursäkter
Jag vill inte att du rör mig
Inget du gör berör mig
Längre

Du valde
om så bara för en natt

Om du inte går
så ska jag se till
att du inte får något kvar
att erbjuda någon
igen




Fri vers av HQ
Läst 827 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-08 20:20



Bookmark and Share


  Lenmac
fan va bra. jag känner igen mig faktiskt.. har tänkt så rätt nyligen..

\"Du känns lika nödvändig
som en avskuren pulsåder
just nu\"

grymt!
2008-05-23

  Björn Donobauer
Omöjligt att missa tyngden i din giftslägga.. men den verkar välförtjänt.. Välskrivet i sin furiösa stil.
B
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ