Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GENTLE GESTURE

the lonely dreamer
is rewarded with a smile
a gentle gesture
keeps him going for a while
anticipation
will not get him anywhere
acceleration
won\' t get him anywhere near
a gentle gesture
is a sunbeam in the rain
a sign of softness
keeps him reasonably sane

LARZ GUSTAFSSON

April 8, 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-09 08:14



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
A gently gesture...

a smile ...... ?

Åtminstonen på
mina läppar när
jag läser denna
fina dikt!
2008-04-10

  Elaine.S VIP
Finstämd om ynnesten att ibland få möta något som man kan leva på ett tag...
2008-04-09

  Betlehemsstjärnan VIP
Väldigt fin...du är så välformulerad och känslosam i dina dikter.Beundrar.../B
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP