Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=AYZHF7LQ_eQ


ONT

ser deras kärlek
och då gör det ont igen
så känns det nog för
alla misslyckade män
det är en ensam väg
jag tvingas vandra på
fast man är två
så kan det vara så ändå

ser kärlek blomma i en
annan dimension
jag ser hur lyktor tänds
på andra sidan bron
katinka dansar med
en näckros i sitt hår
hon stannar upp och ler
och viskar: \"jag förstår\"

LARZ GUSTAFSSON 080408-09




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 1334 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2008-04-09 09:25



Bookmark and Share


  Gigi
Du är en mästare...
2008-08-08

  Gunilla VIP
Ensamhet i tvåsamhet
längtans dragning .....
generositet ......
Underbar dikt med
mycket innehåll!
2008-04-10

  häxanmara
Såå fint.........
2008-04-09

  Fagra
den kändes kort? eller så ville jag bara ha mer av den?! underbar poesi i vilket fall !!!
2008-04-09

    Birgitta Wallgren
Väldigt vacker.
2008-04-09

    Maria Malm
En vemodig längtan efter kärlek.
2008-04-09

    Ken Cassel
Tjusigt Larza
Du får en stor applåd
Känner igen mig i texten över det som jag också har upplevt

Med vänlig hälsning
2008-04-09

  Dessie 35
texten berör mig MASSOR !! BRA text
2008-04-09

  Elaine.S VIP
Den här texten gäller både kvinnor och män, och sånt här känns ända in i det innersta .
2008-04-09

  Betlehemsstjärnan VIP
Åh..trots lite vemod så är dina tankar i den här dikten så otroligt vackra..
Underbar dikt!!/B
2008-04-09

    Glittra G
Vackert poetiskt vemodigt om längtan efter kärlek.
2008-04-09

  mare VIP
..fin poesi om vemods känslor i´´tvåsamheten´´.........
2008-04-09

  anits VIP
Ja,du Larz så kan man känna
det även som kvinna
en bra text som speglar
ensamhet i tvåsamhet
tack för den
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP