Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 tankar smälter samman

 

En tanke

36 meter upp i luften

tempererad och het

cirka 41 grader

på samma våglängd

med samma värme

fann jag Dig...

Din tanke smälter in

värmer mig

får mig att tro på

evighet...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 430 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-04-09 15:02



Bookmark and Share


  Diffusiaria
vacker
2008-07-04

  micke marin
på de mest konstiga platserna kan man hitta evigheten. det gäller att hålla hjärtat öppet. :-)
2008-04-10

  Spider
mmm vem har flyttat?
snyggt dok var det...
2008-04-09

    tramp
ahhh fallskärms hopp ! *L*
2008-04-09

  Lejonhjärtas poesi
Så härligt med dessa tankar som möter varandra på svävande höjder i våglängder som är synkroniserade med varandra, skapar värme som föder hetta, tänk så härligt och evig är kärleken. Grattis till din lycka, det är du värd!
2008-04-09

  Lena Krantz VIP
Ja vi kanske kan känna av både varandras tankar och värme. Värmade ord i vårvinterkylan!
2008-04-09

  Bjarne Nordbö
Låter nice. Det är faktiskt sådant som händer, ibland.
2008-04-09

  Ronny Berk
en tvåenighetens sammansmältande uppvindar väl beskrivet den känslan av...ja...
2008-04-09

    Lindizz
så snyggt skrivet att smälta samman
2008-04-09

  Gunilla VIP
Det är väl det
som kallas
länkade
samman!
2008-04-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
En smälta
kan en välta
då är man inte knäckt
utan bara lyckligt väckt
så där gott och perfekt!
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du