Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saramaria79 inspirerade orden är lånade från hennes Presentationsruta


Saramarias diptyk



över stilla sjö
storlommens vemodiga toner
lätta årtag


stjärnklar natt
till vedspisens knaster
en varm famn




Bunden vers (Haiku) av [jimmy]
Läst 425 gånger
Publicerad 2008-04-09 20:03



Bookmark and Share


    Scribble
vackert beskrivning
och varm famn, dessutom!
vad mer kan man begära! /S
2008-04-10

  Saramaria79
*ler* va glad jag blir!
En dikt tillknåpad av min presentation!
Snyggt gjort!
2008-04-09

  Gawain
Klart bäst idag! Ordens magi får liv...
2008-04-09

    Wewill
fantastiskt skrivet
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]