Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att kalla sig för något man inte kan stå upp för och förevisa


Något litet om att författa, poeta







Jag kan klättra upp i ett torn

på stranden


kalla mig badvakt




när något barn hamnar i sjönöd

har jag kafferast


från verklighetens badvakteri




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-10 15:16



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Det finns lärare som lär ut och lär ut, och kallar sig lärare även om eleverna inte lär in.
Är inte det du beskriver just allas vår största fasa: att plötsligt bli avslöjad (kanske bara inför sig själv, men det är nästan lika illa)som oduglig och att kanske dessutom ha varit det hela livet. En bluff.
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP