Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt Vincent

Ord är aldrig nog, Vincent
Men jag ska försöka

Förlåt Vincent
för alla vassa ord
Förlåt
för alla gånger jag inte
svarade i telefonen
Förlåt
för alla gånger jag kom för sent
med vilje
Förlåt
för alla gånger jag vände ryggen till

(Jag skulle ha gjort slut på lidandet
för längesedan
som man säger om djur
när de ska avrättas)

Förlåt Vincent
för alla tårar som någonsin torkat in
på dina kinder
Förlåt
för alla svek
och förlåt
för alla gånger du fick vända andra kinden till
Förlåt
för alla gånger jag gjorde dig illa

(Lejon biter i halsen så man dör direkt, Vincent
men dinosaurier bet alltid i benet
så de kunde se på
när man blödde till döds
Förlåt Vincent
för att jag aldrig var ett lejon)

Förlåt Vincent
för alla falska hopp jag gav dig
Förlåt
för att jag stängde så många dörrar för dig
Förlåt
för alla ord jag aldrig sa
men ord är aldrig nog, Vincent




Fri vers av Limestoned
Läst 558 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-10 17:01



Bookmark and Share


    EMITSTI
Hoppas att Vincent förlät...? Stark text som påminner mig om en Vincent jag träffat på.
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned